Lionelo prenosiva ogradica ROEL

SKU: 16714720988

11,890.00 RSD

Više Informacija

Roel nudi siguran prostor za igru i razvoj, prilagođen deci. Njegova mekana i fleksibilna osnova pozitivno utiče na stabilizaciju položaja bebe koja pravi prve korake. Ispunjen je visokokvalitetnom penom povećane fleksibilnosti i izdržljivosti, a dno ogradice je pokriveno tkaninom otpornom na abraziju i prljavštinu. Proizvod je opremljen odličnom toplotnom izolacijom, tako da se može koristiti i van kuće. Roel je namenjen deci čija težina ne prelazi 15 kilograma.

Zidovi ogradice napravljeni su od providnog i prozračnog materijala, što omogućava pravilno strujanje vazduha i  stalno posmatranje deteta. Krutost materijala čini da proizvod zadrži stabilan položaj i da se njegove stranice ne istežu. Gornji deo ogradice, koji sadrži veze metalnih elemenata koji omogućavaju njegovo sklapanje i rasklapanje, osiguran je širokim panelom od materijala, koji ojačava stabilnost konstrukcije i sprečava moguće povrede tokom igre. Uklonjiva presvlaka se može prati na 30 stepeni bez centrifuge.

Stabilna čelična konstrukcija ogradice ima sigurnosni uređaj koji štiti proizvod od slučajnog sklapanja, čak i tokom živahne igre. Noge opremljene neklizajućim jastučićima takođe brinu o pravilnom pozicioniranju. Ogradica je prošla višestepenu unutrašnju kontrolu i testove u nezavisnoj SGS laboratoriji za sertifikaciju. Ispunjava zahteve evropskog sigurnosnog standarda EN 12227.

Lionelo Roel ima kompaktan sistem za sklapanje i rasklapanje koji se lako koristi, što ga čini savršenim za kućne prostore i lakim za transport. U tu svrhu, set proizvoda uključuje transportnu torbu sa praktičnom drškom za lako nošenje.

  • maksimalna nosivost: do 15kg
  • dimenzije: 118 x 188 x 83cm
  • težina proizvoda: 6.22 kg
  • materijali: čelik, polipropilen, poliester
  • set: ogradica, transportna torba, podmetači za noge (x6), uputstvo za upotrebu
  • funkcionalnost:  brzo sklapanje i rasklapanje; zaštita od slučajnog sklapanja; kompaktna veličina nakon sklapanja; veliki prostor za igru; meka podloga; prozračna mreža za optimalnu cirkulaciju vazduha; uklonjiva, periva presvlaka


Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!